MENY

Nyheter

Nyhetsbrev 2019-38 (Traxxas Blazer Release & Ny Plan för Modellsläpp)
Anmälan krävs senast den 14/6!
Var god läs hela nyhetsbrevet!
Ny Plan från Traxxas för Modellsläpp
Traxxas har låtit meddela att man ämnar göra vad de kallar ”First Delivery” samt ”First Release” släpp för nya modeller även i Europa framöver. Vi har testat lite med detta tidigare vid släppet av den gröna TRX-4 Land Rover Defendern samt med Mercedes G500 4x4.

Fysisk Handel
Marknadsplanen för Traxxas är att försöka hjälpa fysiska butiker konkurrera på ett bättre sätt. Man har konstaterat att fysiska butiker är ett mångt effektivare sätt att skapa nya kunder än e-handel. Kunder som handlar via internet är oftast redan intresserade av hobbyn och köper det de vill ha, när de vill ha det, och till det bästa priset. Under de premisserna är det ofta svårt att skapa lojalitet hos kunden eller att skapa merförsäljning eller att sälja service som av de flesta handels experter är en allt viktigare ingrediens för att skapa en framgångsrik verksamhet.

First Delivery
Begreppet innebär att man som innehavare av en fysisk hobbybutik, och Traxxas återförsäljare, erbjuds att köpa ett exemplar av en ny modell innan den görs tillgänglig för försäljning. Tanken är att man ska kunna marknadsföra lokalt att man har modellen tillgänglig för visning. Man får dock inte sälja modellen innan ett av Traxxas angivet datum! Använd modellen till att locka kunder till butiken, skapa en personlig relation och locka på så sätt nya kunder till din verksamhet.

First Release
Det datum som sätts som slutdatum för ”First Release” innebär säljstart i fysisk butik. Alla förbokningar som man som butiksägare har fått in fysiskt i butiken levereras ut till detta datum, och det är då okej att sälja modellerna, därmed kan man då även beställa valfritt antal modeller för butiksförsäljning utöver förbokningarna. Det är dock endast fysisk försäljning som är tillåten, hela idén är att locka kunden till din butik så många gånger som möjligt.


Vill Ni justera Er redan lagda förbeställning, vänligen kontakta oss via e-mail till info@minicars.se.
TRX-4 Blazer är baserad på det otroligt populära TRX-4 chassit med 2-stegs växellåda, låsbara differentialer från radion och portalaxlar mm.
I den första leveransen kommer den endast i rött (dvs vi rekommenderar att ni tar förhandsorder på den i första hand). Vid senare leveranser kommer vi att få den även i orange utförande.

Artikelnummer:
  • TRX82076-4-RED - TRX-4 Blazer Röd
  • TRX82076-4-OR - TRX-4 Blazer Orange

Priser:
      • Ordinarie Cirkapris: 6972:-
      • MAP: 6595:-
      • Netto: 4183:-
      Blazer First Delivery
      • För att deltaga i Blazer First Delivery krävs en fysisk butik
      • Modellen får ej säljas före 1/7
      • Modellen levereras (från vårt lager) till samtliga deltagande butiker tisdag 18/6
      • Vi behöver ditt svar senast fredag 14/6 - till info@minicars.se
      Blazer First Release
      • För att deltaga krävs att man även deltagit i Blazer First Delivery
      • Modellen skall säljas i butik, om modellen ändå visas i webshop så måste det framgå med all tydlighet att modellen endast säljs i den fysiska butiken
      • Blazer First Release upphör den 31/7
      • Modellen kommer vara köpbar i vår B2B webshop fr o m 1/7 för deltagande butiker - vi kommer dock inte att visa något lagersaldo
      Från och med den 1/8 är det fritt fram att även sälja modellen online. Om vi finner att online försäljning har inträffat, även fast vi har sagt att det inte får ske, kommer ni antagligen att bli exkluderade vid kommande modellsläpp.
      Minicars Hobby Distribution AB
      Annelundsgatan 17C
      749 40 Enköping
      E-mail: info@minicars.se
      Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.
       
      2019-06-13 @ 11:13:33
      Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
      Namn:
      E-postadress (publiceras ej):
      URL/bloggadress:
      Ange koden xpX7zG:
      Kommentarer:
      Fortsätt »
      ARTIKEL 1 1.1  | Visa alla