MENY

Nyheter

Nyhetsbrev 2020-14 (UGEARS Sverige, Norge & Danmark)
Nytt Sortiment
 
VI har glädjande nog fått distributionsrättigheter för UGEARS i Sverige, Norge och Danmark.
 
UGEARS består av högkvalitativa träbyggsatser med mekaniska funktioner – tillverkade i Ukraina. Byggsatserna är av lite olika svårighetsgrad och innehåller allt man som konstruktör behöver. Delarna är av plywood och trycks enkelt loss från laserskurna flak. Gummiband medföljer i de fall modellen är självgående. Vissa modeller innehåller även sandpapper och stearin (som smörjning) för den där sista lite touchen på bygget. För att vägleda genom bygget följer det med en riktigt snygg och tydlig manual i färg (de påminner en hel del om en Lego-manual). Inga verktyg eller lim behövs. Vi har provbyggt en del modeller och kvalitet och funktioner imponerar verkligen.
 
För att verkligen förstå vidden av produkterna rekommenderar vi att ni tittar på de korta filmklipp som finns i produktbeskrivningarna i vår B2B.
 
UGEARS har valt att jobba med kundavtal. Ett generellt avtal finns bifogat på nedanstående knapplänkar. Som återförsäljare behövs ett kundspecifikt avtal. Kontakta rickard@minicars.se för ditt avtal eller om du har några frågor.
 
Till UGEARS Startsida
Ladda Ned: UGEARS Prislista
Ladda Ned: UGEARS Avtal
UGEARS Dream Cabriolet VM-05 Video






2020-04-03 @ 14:32:37
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden 6uYaKW:
Kommentarer:
Fortsätt »
ARTIKEL 1 1.1  | Visa alla