MENY

Nyheter

TRAXXAS FIRST DELIVERY - TRX-4M
I dag börjar vi skicka ut TRX-4M First Delivery paketet (#TRX9702) till de butiker som är med i First Delivery programmet. Var god notera de uppdaterade datumen för då de först får ha en köpknapp i er webshop (19/12) samt när de som tidigast får börja säljas i er fysiska butik (9/12).

För att få sälja dem i er fysiska butik, med start den 9:e December, behövde ni först beställa ett First Delivery TRX-4M paket (TRX9702). First Delivery paketet innehåller bland annat en modell av varje (Bronco & Defender), reklammaterial, tillbehör och reservdelar (max ett paket per butik)! Dessa två TRX-4M modeller skall finnas tillgängliga för demokörning i butiken från den 5/12 till den 19/12 (minimum).

SVENSKT SMAP - TRX4-M Bronco & Defender: 2195 SEK

Kontakta henrik@minicars.se för att beställa TRX-4M First Delivery paketet!
5:e December - TRX-4M First Delivery modellerna kan börjas visas och demoköras i butikerna
• 9:e December - TRX-4M modellerna börjar säljas exklusivt i butik (för ÅF som har TRX-4M First Delivery Paket i butiken)
• 19:e December - TRX-4M får även börja säljas online (före den 19/12 får den inte vara köpbar online)
Traxxas TRX-4M 1/18 Crawlers - Klicka Här!
TRX-4M Sälj-Hjälp (enbart för internt bruk!) - Klicka Här!
TRX-4M First Delivery Paket Innehåll - Klicka Här!
Traxxas SMAP Lista (Excel) -Klicka Här!
Rätt storlek för att ha KUL!
TRX-4M har den rätta storleken för att få plats i en ryggsäck. Den är liten, kraftfull och manöverbar för att ge dig crawling-kul nästan överallt!
Till Webshopen >
 
2S LiPo Batteri & 2A USB Laddare
Det inkluderade 2S LiPo batteriet har 750mAh kapacitet för lång körtid och den tillhörande USB laddaren laddar med 2A. Batteripaketets unika iD kontakt kopplas direkt in i ECM-2.5 enheten. 

Till Webshopen >
 
TRX-4M Land Rover Defender
TRX-4M Land Rover Defender ger dig optimalt kul och smidigheten av en kompakt crawler utan någon begränsning. TRX-4M Defender är större och mer manövrerbar än de andra 1/24 crawlers på marknaden med med ännu tajtare styrradie!

Till Webshopen >
 
TRX-4M Ford Bronco
TRX-4M Ford Bronco ger dig optimalt kul och smidigheten av en kompakt crawler utan någon begränsning. TRX-4M Bronco är större och mer manövrerbar än andra 1/24 crawlers på marknaden men med ännu tajtare styrradie!

Till Webshopen >
 






2022-12-01 @ 14:24:56
Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Ange koden r9BDuM:
Kommentarer:
Fortsätt »
ARTIKEL 1 1.1  | Visa alla