MENY

Maskeringstejp

När du skall måla/lackera din modell behöver du oftast göra någon typ av maskering. Vi har tejper som täcker de flesta behov när du skall maskera tex transparenta polycarbonat (Lexan) karosser, modeller eller andra custom projekt som du planerar att airbrushmåla etc.

I Hobbynox sortimentet har vi två tunna och smala fineline pvc maskeringstejper i två bredder: 1.5 & 3 mm. Dessa högkvalitets gröna tejper är mycket mjuka och flexibla och således perfekta för maskering av tajta komplexa kurvor på hårda underlag.

Den andra tejptypen från Hobbynox är en modern och mycket tunn maskeringstejp som är lite genomskinlig kallad Gold UTG och den finns i tre bredder: 6, 12 & 19 mm. Den är lätthäftande och även mycket snäll om man vill flytta tejpen eller maskerar på redan målade ytor mm. Materialet i den är ett special (ris)papper kallat washi och är lätt att skära med en vass modellkniv.

Notera att alla Hobbynox tejper levereras på stora rullar med mycket tejp. Där de flesta konkurrenter har rullar som innehåller cirka 20 meter så innehåller dessa hela 50-55 meter!

Visningsformat:
Sorteringsordning:
Fineline Maskeringstejp Grön Soft 1.5mmx55m
Cirkapris: 53 kr
HOBBYNOX
Fineline Maskeringstejp Grön Soft 3mmx55m
Cirkapris: 59 kr
HOBBYNOX
Maskeringstejp Guld UTG 6mmx50m
Artnr:
Lagersaldo:
549 st
Cirkapris: 52 kr
HOBBYNOX
Maskeringstejp Guld UTG 12mmx50m
Artnr:
Lagersaldo:
0 st
Cirkapris: 74 kr
HOBBYNOX
Maskeringstejp Guld UTG 19mmx50m
Artnr:
Lagersaldo:
0 st
Cirkapris: 98 kr
HOBBYNOX